** اطلاعیه بسیار مهم ** دستورالعمل برگزاری امتحانات

۰۹ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۴ کد : ۸۴۸۶ اطلاعیه ها

بسمه تعالی

دانشجویان محترم با توجه به فرارسیدن زمان امتحانات، از درگاه حق تعالی برای شما عزیزان آرزوی موفقیت داریم. برای برگزاری موفق امتحانات همکاری شما بسیار ارزشمند بوده و لذا رعایت موارد زیر بسیار مهم می باشد :

1- همراه داشتن کارت ورود به جلسه امتحانی الزامی می باشد.

2- ترک جلسه امتحان بدون امضاء برگه حضور و غیاب، به منزله غیبت در جلسه امتحان می باشد.

3- حضور به موقع (قبل از شروع امتحان) بسیار مهم بوده و لازم است دانشجویان به موقع در صندلی اختصاصی خود مستقر شده و از ترددهای اضافی اکیدا خودداری نمایند.

4- همراه داشتن کیف، موبایل، ساعت هوشمند، کتاب و هرگونه وسیله اضافی، اکیداً ممنوع بوده و دانشجو موظف است قبل از شروع امتحان،آنها را در کلاس 117 به مسئول محترم تحویل داده و رسید دریافت نماید.

5- هر دانشجو باید از ماشین حساب، خودکار، مداد و خط­کش شخصی استفاده نماید و تبادل آنها در جلسه امتحان امکان پذیر نخواهد بود.

6- استفاده از سرویس بهداشتی در طول مدت برگزاری امتحان مجاز نبوده و صرفا در موارد استثنایی و با هماهنگی و رعایت ضوابط امکان پذیر خواهد بود، لذا لازم است دانشجویان با آمادگی در جلسه امتحان حضور یابند.