مراسم روز جهانی GIS

۰۳ آذر ۱۳۹۷ | ۰۹:۱۳ کد : ۸۱۲۹ اخبار تصویری
مراسم روز جهانی GIS

همزمان با هفته آگاهی جغرافیایی و روز جهانی GIS مراسم بزرگداشتی با همکاری انجمن علمی دانشکده فنی مهندسی مرند برگزار گردید. در این رویداد علمی یک روزه؛ کارگاه­های تخصصی، سخنرانی علمی و مسابقات علمی با هدف آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان با جایگاه GIS در صنعت و پروژه های اجرایی برپا شد.

در بخش کارگاه های تخصصی و سخنرانی علمی شرکت­های معتبری نظیر GIS plus و آپسیس مشارکت داشتند. کارگاه WebGIS با حضور مهندس منصور ادیبی مدیر عامل شرکت بهین رایانش و GIS plus برگزار شد که ایشان مجری و مشاور GIS بسیاری از پروژه های وب GIS در کشور می باشند. کارگاه GIS Ready توسط مهندس نسرین روشنی کارشناس ارشد سازمان مدیریت و برنامه­ریزی برپا شد. این مراسم با حضور دکتر بهنام عطازاده محقق و مشاور پژوهشی دانشگاه ملبورن استرالیا، مهندس میرزاعلی موسس شرکت آپسیس و نمایندگانی از شهرداری و سازمان راه و شهرسازی انجام شد.

همچنین دو مسابقه در بخش نرم افزار ArcGIS و تهیه پوستر اینفوگرافیک انجام شد. در بخش مسابقه پوستری 15 پوستر تخصصی از مفاهیم اصلی و به روز GIS توسط دانشجویان دانشکده فنی مرند، دانشکده فنی تبریز و دانشگاه خواجه نصیر ارائه شد که در پایان مراسم این روز جوایزی به برندگان این دو مسابقه اعطا گردید.